ingyenes
webstatisztika
Szállítási információk | Kamagra Eladó
Get Adobe Flash player

Szállítási információk

Információk

A megrendelt potencianövelő gyógyszereket a lehető leggyorsabban és legkedvezőbb áron küldjük ki Önnek. Alapesetben a Magyarországi posta, egyedi esetekben futárszolgálatok révén juttatjuk el a megrendelőhöz a küldeményét. Mindkét esetben a kézbesítési idő 1, vagy max 2 nap.

A déli 12 óráig megrendelt gyógyszereket még aznap feldolgozzuk, diszkréten becsomagoljuk, és kiküldjük a megadott címre. Ez után érkezett rendeléseket terheltségünktől függően még aznap, de legkésőbb másnap kerülnek feladásra.

FizetésA küldemény tartalmát nem tüntetjük fel, nem írunk rá semmit, nem lesz átlátszó és kitapintható, így senki sem tudja, hogy mit tartalmaz. A 100% diszkréció, ami vállalatunknál alapfeltétel.

Fizetés:

A termékek fizetése történhet:

1. Utánvétellel – szállítási költség 1500-1800Ft

2. Előreutalással – Ingyenes szállítás 5.000 Ft feletti vásárlás esetén

3. Számlaszámunkra való banki készpénz befizetéssel – Ingyenes szállítás 5.000 Ft feletti rendelés esetén

4. Bankkártyás fizetéssel – Ingyenes szállítás 5.000 Ft feletti rendelés esetén (jelenleg nincs rá lehetőség, de hamarosan bevezetésre kerül)

1. Postai utánvétellel a csomag átvétele előtt a postásnak, vagy a postának kell kiegyenlíteni az utánvételi összeg díját még az előtt, mielőtt átvenné a csomagját. Ha nincs a megadott címen senki, akkor hagy egy értesítőt a postás, amivel a postahivatalban még 5 napig át tudja venni bármikor a küldeményét a személyi igazolványa felmutatásával.

2. Előre utalással történő kifizetés esetén a kézbesítési költséget vállalatunk fizeti, így a kiküldés Önnek ingyenes. Amikor beérkezett az összeg cégünk számlaszámára (maximum 1nap), akkor aznap kikézbesítjük a csomagot. Előreutalásos fizetés esetén kérjük, küldjön a KAPCSOLAT menüből 1 levelet nekünk és mi elküldjük azokat az adatokat, amelyek szükségesek a banki utaláshoz, és a rendelése beazonosításához.

Minden előreutalásos fizetés esetén, ha Ön többször szeretne nálunk vásárolni a jövőben, akkor is minden esetben kérjen számlaszámot!

3. Számlaszámunkra történő banki készpénz befizetés esetén a szállítási költséget cégünk fizeti, így a szállítás Önnek ingyenes. Mivel itt nem kell 1 napot várni az utalási összeg megérkezése miatt, így a pénz azonnal a számlánkra kerül és még aznap ki is küldjük a rendelését! Számlaszámunkra való banki befizetés esetén kérjük, írjon a KAPCSOLAT menüpontban egy levelet nekünk és mi elküldjük azokat az információkat, amelyek szükségesek a befizetéshez, és a rendelése beazonosításához.

Minden számlaszámunkra való banki befizetés esetén, ha Ön többször szeretne nálunk vásárolni a jövőben, akkor is minden esetben kérjen számlaszámot a KAPCSOLAT menüpontban!

4. Bankkártyás fizetéssel Ön a legegyszerűbben, leggyorsabban, és legbiztonságosabban kifizetheti a rendelése összegét. A tranzakció és a fizetés teljes anonimitásban és biztonságban zajlik a bank SSL titkosított szerverén keresztül a legbiztonságosabb https:// -el kapcsolódó honlapján, így harmadik személy, de még mi sem férhetünk hozzá a bankkártyás fizetés esetén megadott adatokhoz. A pénz azonnal jóváírásra kerül a számlánkon, így mi is azonnal fel tudjuk adni csomagját. Természetesen itt is ingyenes a szállítási költség Önnek, ha elérte a megrendelése az 5000Ft-ot!

Átvétel

A megvásárolt potencianövelőt a következőképpen kaphatja meg:

1. Kikézbesítve a rendelésben megadott címre:

A diszkréten becsomagolt tartalmára nem utaló küldeményt a kézbesítő kiszállítja a rendelésben megadott címen, ahol Ön át tudja ezt venni. Ha senki sincs a megadott címen, akkor hagy egy értesítőt a kézbesítő, amivel be lehet menni a postahivatalba átvenni a csomagot. Amennyiben a rendelését 2-3 munkanapon belül sem kapja meg, akkor kérem, írjon nekünk és adunk Önnek egy küldeményazonosító számot, amivel biztosan át tudja venni a rendelését!

2. Postán maradó küldemény:

A postán maradó rendelések esetében Ön nem adja meg a saját címét, hanem a posta címét kell kitöltenie a megrendelő űrlapon. Ez esetben beérkezik a postára a küldemény és mindaddig ott várakozik, amíg be nem megy érte a címzett. Mivel nem adja meg a saját címét, így semmilyen értesítőt sem fog tudni hagyni a postás Önnek! A rendelése utáni 2 munkanap múlva kell Önnek bemennie a postahivatalba, ahova kérte és ott tudja átvenni. A kisebb posták, plázák, illetőleg bevásárló központokban működő postahivatalok nem fogadnak postán maradó csomagokat! Kérjük, hogy a konkrét város, illetve település központi főpostájára (mindig az 1-es számú postára) címezzék a megrendelésüket, ha megvalósítható, és így máris kevesebb bonyodalom lehet az átvételnél. Sokszor csak küldeményazonosító számmal találják meg a küldeményt, így ez esetben, ha nem sikerül az átvétele, akkor írjon nekünk a KAPCSOLAT menüpontban.

Amennyiben a rendelését 2-3 munkanapon belül sem kapja meg, akkor kérem, írjon nekünk és adunk Önnek egy küldeményazonosító számot, amivel biztosan át tudja venni a rendelését!

Panasz:

– Nem azt a fajta illetve mennyiségű árut kapta, amit kiválasztott a rendelésekor

Mivel online kereskedésünknek napi több száz rendelést teljesít, így előfordulhat, hogy a csomagoló kollégák valamit elrontanak. Eddig csak egy ilyen panaszt regisztráltunk, így nem valószínű, hogy ez megtörténne, viszont ha mégis, akkor a KAPCSOLAT menüpontban írni kellene egy levelet, amiben ezt összefoglalja nekünk.

– A terméket összetörten vagy kiszakadva kapta meg a borítékból elővéve

Sajnálatos módon a kézbesítés folyamán a nem megfelelően kezelt továbbá szállított csomagok bizony sérüléseknek vannak kitéve. Az ilyen sérült küldeményekre a posta nyújt biztosítékot, gyógyszerkereskedésünk nem fog kártalanítást adni a más szállító cégek által okozott károkért. Eddig erre még egyetlen panasz sem érkezett, mivel kellő gondossággal csomagoljuk be a terméket.

– Nem kapta meg a csomagot időben

Gyógyszerkereskedésünk nagyon odafigyel a gyors szállításra. Amennyiben 2-3 munkanap alatt nem jutott hozzá a csomagjához, abban az esetben mindenképpen jelezze ezt számunkra úgy, hogy a KAPCSOLAT menüponton keresztül egy üzenetet juttat el hozzánk a panaszáról.

Garancia

Gyógyszerkereskedő cégünk a Nemzetközi Gyógyszer Szövetség minden igazoló okirattal rendelkezik, amellett az összes termékére pénz visszatérítési vagy csere garanciát garantál kedves vásárlóinak. Amennyiben nincs megelégedve potencianövelőinkkel, kérem küldjön 1 e-mailt a KAPCSOLAT weboldalon.